top of page

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

SPLOŠNI POGOJI 

Z rezervacijo termina se strinjam s splošnimi pogoji poslovanja:

 

- Strinjam se z izvedbo storitve oblikovanja/barvanja/laminiranja obrvi, vihanja trepalnic, nege obraza, aplikacije makeupa.

- Zavedam se in sprejemam odgovornost, da lahko v redkih primerih pride do možnih neželenih zapletov, kot npr. alergijska reakcija na določene izdelke, na katero izvajalec storitve nima vpliva.

- Pred začetkom izvajanja storitve je potrebno izvajalca storitve opozoriti na kontraindikacije/bolezenska stanja/uporabi aktivov v negi kože (retinol, kisline), uporabi pilingov pred samim tretmajem, nosečnosti, alergijah, nalezljivih boleznih, itd.

- Razumem in upošteval/a bom navodila za nego doma, ki jih prejmem po opravljeni storitvi. V nasprotnem primeru se zavedam, da lahko neupoštevanje navodil privede do možnih neželenih zapletov in/ali slabše obstojnosti barve na koži/trepalnicah, oz. lahko vpliva na slabšo obstojnost lash lifta. V kolikor pri voskanju pride do poškodovane (posnete kože), in stranka predhodno ne obvesti izvajalca storitve o uporabi aktivov/drugih kožnih stanj/jemanju tablet za kožo (Izotretinoin, Roaccutane, Retitren, Accutane), izvajalec storitve za posledice ne odgovarja. 

- Reklamacija storitve je mogoča v roku 48 ur od opravljene storitve, saj se v tem času pokaže, ali je napaka naša. 

POLITIKA ODPOVEDI TERMINA

Ob rezervaciji termina na telefonsko številko, ki ste jo vpisali ob spletnem naročanju, 24 ur pred dogovorjenim terminom prejmete sms opomnik, v katerem ste seznanjeni s politiko odpovedi termina. 

Ta navaja, da je termin mogoče odpovedati v roku 24 ur pred začetkom termina, v nasprotnem primeru se termin zaračuna v višini rezervirane storitve. 

Termin se lahko odpove na telefonsko št. 041 741 760/preko instagrama. Prosimo, da na avtomatske sms opomnike ne odgovarjate/sporočate odpovedi, saj teh smsov ne prejmemo.

Pri prihodu na termin toleriramo zamudo do 15 minut, če se le ta pravočasno sporoči. V tem primeru si pridržujemo pravico prilagoditi storitev (npr. v primeru barvanja in oblikovanja obrvi lahko opravimo eno ali drugo, vaša izbira), ali do zavrnitve izvajanja storitve, v kolikor ocenimo, da lahko zamuda in posledično premalo časa vpliva na kvaliteto opravljene storitve. 

V kolikor se naročite na več storitev hkrati, in si premislite glede izvajanja določene storitve, ter izvajalca o tem obvestite šele na terminu, se to upošteva kot nepravočasna odpoved. V tem primeru velja, da storitev ni bila pravočasno odpovedana in se v celoti zaračunava. 

Seveda pa lahko z izvajalcem storitve najdeta skupno rešitev - zavedamo se, da se v nekaterih primerih lahko pojavi nesigurnost glede samega tretmaja in se 100% strinjamo, da se storitev v tem primeru ne izvede.

Hvala za zaupanje. See you soon, gorgeous!

bottom of page